Minnesstund

Livet stannar ibland upp för oss och vi ställs inför det smärtsamma att ta farväl av en älskad närstående, vän eller kollega. 

En del av sorgearbetet är att ta ett sista farväl vid en begravningsakt. Efter det finns det allt som ofta, ett behov av att samlas tillsammans och minnas, ge varandra stöd och blicka tillbaka. 

På Gröna Stugan har vi stor erfarenhet av att arrangera minnesstunder och är kända för vår stora flexibilitet och diskretion. 

Här kan ni välja mellan en rad klassiska färdiga menypaket, men också beställa det där lilla extra, som kanske så starkt förknippades med den som lämnat er. 

Har ni en begravningsbyrå till hjälp, bokar ni praktiskt och lätt er minnesstund via den byrå som även hjälper er med alla praktiska detaljer.

 

Det går även bra att göra en egen bokning. Kontakta oss minst 14 dagar innan för att säkerställa att det finns plats. info@gronastugan.se

 

Meny Minnestund

Nedan hittar du vår meny för minnesstunder. Önskar du catering ordnar vi givetvis detta. Kontakta oss på info@gronastugan.se. 

Gröna Stugan

Ursviksvägen 28 Sundbyberg

info@gronastugan.se

Tel: 08 - 28 21 00

  • Facebook
MENY