Bröllop

Att få säga ja till den man älskar och vill dela sitt liv med är svårt att beskriva med ord. På Gröna Stugan finns en lång erfarenhet av att arrangera bröllopsmiddagar och efterföljande festligheter. 

Vares sig du vill ha en enkel middag eller storslagen fest, så kan vi hjälpa dig från första planeringen till färdigt resultat, med allt från tema, menyval, drycker, musik, dekoration, inbjudningar och andra viktiga detaljer man kanske inte tänker på. 

Boka gärna en visning och låt oss presentera våra tjänster och möjligheter.

 

För varje bröllop vill vi gärna skräddarsy din offert för bästa resultat och har därför inga färdiga menypaket. Men titta gärna på vår aktuella meny och låt dig inspireras. Du hittar även lite bra grundinformation längre ner här på sidan.  

 

Dop

Att få hälsa ett litet barn välkommen till världen genom en dop- eller namngivningscermoni är kanske något av det finaste man kan vara med om som förälder. 

På Gröna Stugan hjälper vi gärna till och förstärker denna upplevelse och arrangerar er doplunch eller dopfika såsom ni önskar. Det kan vara i olika teman, färger och roliga upplägg eller klassisk findukning. 

Utöver våra färdiga menypaket, kan vi även erbjuda andra lösningar utifrån era önskemål. Kontakta oss på info@gronastugan.se, så tar vi fram en offert. 

Namngivningscermoni på Gröna Stugan? Vid vackert väder kan vi rekommendera en cermoni i vår vackra trädgård under lummiga träd intill Lötsjön. Kontakta oss för mer information. 

Gröna Stugan

Ursviksvägen 28 Sundbyberg

info@gronastugan.se

Tel: 08-28 14 93

Öppettider; Kaféet tis-fredag 11:00-17:00, lör-söndag 12:00-18:00,

Bistron tors-lördag 17:00-21:00

  • Facebook
MENY